Våra fysioterapeuter (sjukgymnaster) heter Kristina, Joel och Sofie.
Beställ gärna tid till våra erfarna fysioterapeuter som har en bred kompetens när det gäller smärta och/eller nedsatt funktion i rörelse- och stödjeorganen. Vi kan också hjälpa till om Du behöver få råd och stöd vad det gäller livsstilssjukdomar, träning och fysisk aktivitet. Det finns möjlighet till fysioterpeutledd träning med individuellt träningsprogram innan och/eller efter en operation i rörelse- och stödjeorganen.

Vi har spetskompetens inom flera fysioterapeutiska områden. Det rör sig bland annat om vidareutbildning inom idrottsmedicin, ortopedisk medicin (OMT, OMI), McKenzie-metoden, Axelina och IMS (nålbehandling) men vi använder även behandlingsmetoder som: kinesiotejp, basal kroppskännedom, ergonomisk rådgivning, Mulligankonceptet, nervmobilisering, avspänning, TENS, laser med flera metoder. Vi erbjuder även gruppträning, balansträning och artrosskola. Viss hjälpmedelsförsäljning och inläggsutprovning (Formthoticsinlägg) för ett självkostnadspris finns att tillgå.

Vid Ditt besök gör vi en bedömning. Utifrån denna får Du råd, information, instruktioner samt vid behov lägger vi tillsammans med Dig upp en behandlingsplan. För ett framgångsrikt resultat är det viktigt med egen motivation, ibland till träning och många gånger till förändring.
Vi skriver även recept på fysisk aktivitet.

Du kan boka tid till fysioterapeut direkt eller komma på remiss. Här på vårdcentralen arbetar alla yrkesgrupper mycket nära varandra. Det innebär att fysioterapeut, läkare, psykolog, sjuksköterska och naprapat arbetar i team och konsulterar varandra vid behov.

Ring (tfn: 040-60 86 000) för att boka tid till fysioterapeut eller kom förbi så hjälper vi Dig gärna.

Välkomna!

Tillbaka till Information & Utbud